![](https://kitchenwihlgaard.se/wp-admin/admin-ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp-content%2Fuploads%2F2022%2F01%2FDSC_0206.jpg%22%2C%22thumbnail%22%3A%22353%2C138%2C%22%7D&hash=dc893e94)
Naanbröd i stekpanna
Gör så här
- Låt jästen lösa sig i strösocker och salt i en skål.
- Rör ner yoghurt, vatten och olja.
- Tillsätt vetemjöl och arbeta ihop till en deg.
- Är den för klibbig så tillsätt lite extra vetemjöl.
- Täck bunken med en kökshandduk och låt jästa i 40 minuter.
- Dela degen i fyra delar och kavla ut tunt.
- Hetta upp en stekpanna på medelvärme och stek naanbröden gyllene på båda sidor i en torr stekpanna.
- Smält smöret och pensla bröden samt strö lite flingsalt på.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
4 bröd:
- 1/4 pkt jäst
- 2 tsk strösocker
- 1/2 tsk salt
- 1/2 dl naturell yoghurt
- 1 1/2 dl ljummet vatten
- 2 msk rapsolja
- 4,5 dl vetemjöl special
Till servering
- smält smör
- Flingsalt
With Love Viksjö Webbyrå