Skip to main content

Naanbröd i stekpanna

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Gör så här

  1. Låt jästen lösa sig i strösocker och salt i en skål.
  2. Rör ner yoghurt, vatten och olja.
  3. Tillsätt vetemjöl och arbeta ihop till en deg.
  4. Är den för klibbig så tillsätt lite extra vetemjöl.
  5. Täck bunken med en kökshandduk och låt jästa i 40 minuter.
  6. Dela degen i fyra delar och kavla ut tunt.
  7. Hetta upp en stekpanna på medelvärme och stek naanbröden gyllene på båda sidor i en torr stekpanna.
  8. Smält smöret och pensla bröden samt strö lite flingsalt på.

Du behöver

4 bröd:

  • 1/4 pkt jäst
  • 2 tsk strösocker
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 dl naturell yoghurt
  • 1 1/2 dl ljummet vatten
  • 2 msk rapsolja
  • 4,5 dl vetemjöl special

Till servering

  • smält smör
  • Flingsalt