Hem
Senaste
Choklad
Dryck
Fågel
Fikabröd
Fisk
Frukost
Jul
Kött
Matbröd
Midsommar
Påsk
Pizza
Skaldjur
Tillbehör
Vegetariskt
Om Kitchen Wihlgaard
GDPR
Naanbröd i stekpanna
Gör så här
Låt jästen lösa sig i strösocker och salt i en skål.
Rör ner yoghurt, vatten och olja.
Tillsätt vetemjöl och arbeta ihop till en deg.
Är den för klibbig så tillsätt lite extra vetemjöl.
Täck bunken med en kökshandduk och låt jästa i 40 minuter.
Dela degen i fyra delar och kavla ut tunt.
Hetta upp en stekpanna på medelvärme och stek naanbröden gyllene på båda sidor i en torr stekpanna.
Smält smöret och pensla bröden samt strö lite flingsalt på.
Du behöver
4 bröd:
1/4 pkt jäst
2 tsk strösocker
1/2 tsk salt
1/2 dl naturell yoghurt
1 1/2 dl ljummet vatten
2 msk rapsolja
4,5 dl vetemjöl special
Till servering
smält smör
Flingsalt
Linsgryta med tomat och spenat
Recept
Vitlöksyoghurt
Recept
Hummus med curry och ingefära
Recept
Kycklingben i saffran och tomatsås
Recept
Indisk kyckling
Recept
Chicken Tikka Masala
Recept
Hallomi Tikka Masala
Recept
Tikka Masala med blomkål och linser
Recept
Design av
Viksjö Webbyrå