Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Sill med dijon, dill och persilja

Ta upp 5-minuterssillen ur lagen och skär den i bitar om du köpt filéer. Lägg sillbitarna i en skål. Tillsätt crème fraiche, yoghurt, majonäs och dijonsenap.Tärna saltgurkan och skiva salladslöken, tillsätt dem tillsammans med dill och persilja. Salta och peppra. Vänd runt och blanda väl, smaka av och tillsätt eventuellt mer dijonsenap. Placera sillen i tillslutande kärl. Ställ i kylen ett dygn innan servering så att smakerna i såsen får mogna.

5-minuterssill i bitar
1 rejäl sked crème fraiche
1 rejäl sked turkisk yoghurt
1/2 sked majonäs
1 tsk dijonsenap
5-8 hackade saltgurkskivor
1-2 skurna salladslökar
Hackad dill
Hackad persilja
Salt
Vitpeppar

Du behöver

Gör så här