Search
Generic filters
Dryck
Dryck
Fika
Fika
Fisk
Fisk
Frukost
Frukost
Fågel
Fågel
Kött
Kött
Matbröd
Bröd
Skaldjur
Skaldjur
Tillbehör
Tillbehör
Vego
Vego

Sill med dijon, dill och persilja

  • Du behöver
  • 5-minuterssill i bitar
  • 1 rejäl sked crème fraiche
  • 1 rejäl sked turkisk yoghurt
  • 1/2 sked majonäs
  • 1 tsk dijonsenap
  • 5-8 hackade saltgurkskivor
  • 1-2 skurna salladslökar
  • Hackad dill
  • Hackad persilja
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Gör så här
  1. Ta upp 5-minuterssillen ur lagen och skär den i bitar om du köpt filéer.
  2. Lägg sillbitarna i en skål.
  3. Tillsätt crème fraiche, yoghurt, majonäs och dijonsenap.
  4. Tärna saltgurkan och skiva salladslöken, tillsätt dem tillsammans med dill och persilja.
  5. Salta och peppra.
  6. Vänd runt och blanda väl, smaka av och tillsätt eventuellt mer dijonsenap.
  7. Placera sillen i tillslutande kärl.
  8. Ställ i kylen ett dygn innan servering så att smakerna i såsen får mogna.
Markera de recept du är intresserad av så skickar vi ett mejl när det finns något nytt. Din epostadress används bara för denna tjänst och inget annat.