Skip to main content

Sill med pepparrot och stenbitsrom

Gör så här

  1. Ta upp 5-minuterssillen ur lagen och skär den i bitar om du köpt filéer.
  2. Lägg sillbitarna i en skål.
  3. Tillsätt crème fraiche, yoghurt, majonäs, pepparrot, stenbitsrom och den hackade dillen.
  4. Salta och peppra vänd runt och blanda väl, smaka av och tillsätt eventuellt mer pepparrot.
  5. Placera sillen i tillslutande kärl.
  6. Ställ i kylen ett dygn innan servering så att smakerna i såsen får mogna.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • 5-minuterssill i bitar
  • 1 rejäl sked crème fraiche
  • 1 rejäl sked turkisk yoghurt
  • 1/2 sked majonäs
  • 2 msk finriven färsk pepparrot/pepparrot på tub
  • 2 msk stenbitsrom
  • Hackad dill eller klippt krasse
  • Vitpeppar
  • Salt