Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Sill med chili och vitlök

Ta upp 5-minuterssillen ur lagen och skär den i bitar om du köpt filéer. Lägg sillbitarna i en skål. Tillsätt crème fraiche, yoghurt, majonäs chilisås och sambal oelek. Pressa vitlöken och skiva salladslöken, tillsätt dem och den hackade persiljan. Salta och vänd runt och blanda väl, smaka av och tillsätt eventuellt mer chilisås eller sambal oelek. Placera sillen i tillslutande kärl. Ställ i kylen ett dygn innan servering så att smakerna i såsen får mogna.

5-minuterssill i bitar
1 rejäl sked crème fraiche
1 rejäl sked turkisk yoghurt
1/2 sked majonäs
1 mak chilisås
1 knivsudd sambal oelek
1 liten vitlöksklyfta
1-2 skurna salladslökar
Hackad persilja
Salt

Du behöver

Gör så här