Sill med dijon, dill och persilja
Gör så här
- Ta upp 5-minuterssillen ur lagen och skär den i bitar om du köpt filéer.
- Lägg sillbitarna i en skål.
- Tillsätt crème fraiche, yoghurt, majonäs och dijonsenap.
- Tärna saltgurkan och skiva salladslöken, tillsätt dem tillsammans med dill och persilja.
- Salta och peppra.
- Vänd runt och blanda väl, smaka av och tillsätt eventuellt mer dijonsenap.
- Placera sillen i tillslutande kärl.
- Ställ i kylen ett dygn innan servering så att smakerna i såsen får mogna.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 5-minuterssill i bitar
- 1 rejäl sked crème fraiche
- 1 rejäl sked turkisk yoghurt
- 1/2 sked majonäs
- 1 tsk dijonsenap
- 5-8 hackade saltgurkskivor
- 1-2 skurna salladslökar
- Hackad dill
- Hackad persilja
- Salt
- Vitpeppar
With Love Viksjö Webbyrå