Skip to main content

Från barnmat och muffinsformar till hemsidan Kitchen Wihlgaard

Första gången vi gjorde vår egen barnmat upptäckte vi tipset med att portionsfrysa maten med hjälp av muffinsformar i plåt. Hur smart som helst tyckte vi och började fundera på hur vi kunde sprida smarta tips vidare till andra nyblivna föräldrar.

Samtidigt började kökshyllan digna av alla köpta kokböcker och egna och andras samlade recept i pärmar och anteckningsböcker.

Och helt ärligt, det var inte alltid så lätt att hitta det där särskilda receptet som vi tyckte var så gott och som nu fanns sparat sedan länge i någon av alla dessa pärmar eller kokböcker.

Idén på en egen digital receptsamling med en bra sökfunktion började ta form och ganska snart fanns allt samlat på en och samma hemsida i en läsplatta på köksbänken.

Bara för eget bruk tänkte vi.

Tills den dag då en av våra middagsgäster utbrast ”Jag bara måste få receptet!” och vi svarade i kör ”Jamen, det finns ju på hemsidan!”

Begreppet ”Kitchen Wihlgaard” var fött.

Under åren har recepten blivit allt fler och i kombination med ett ökat intresse för både mat och matfotografering så har hemsidan blivit en rolig hobby för hela familjen.

För även om Kitchen Wihlgaard finns till för alla som vill så är det fortfarande familjen Wihlgaards egna samlade favoritrecept som utgör grunden.

Därför kan du hitta personliga favoritrecept som Marias rabarberpaj, Adam och Sofias pizza eller Pappas pannkakor.

Uppskattar du recepten här på Kitchen Wihlgaard så är du välkommen att följa oss på Facebook eller på Instagram så får du tips på både nya och gamla recept.

Smaklig måltid!

Hälsningar,
Familjen Wihlgaard

I samarbete med