Skip to main content

Marias rabarberpaj

Gör så här

  1. Skölj och ansa rabarbern.
  2. Skiva den i 1 cm bitar.
  3. Lägg i pajform.
  4. Blanda socker och potatismjöl, strö över rabarbern.
  5. Blanda smör, mjöl och havregryn till en gryning blandning.
  6. Fördela över rabarbern.
  7. Grädda i mitten av ugnen 225 grader i 15 – 20 minuter.
  8. Servera med vaniljsås eller vaniljvisp.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • 12 – 15 tunna stjälkar rabarber
  • 1/2 -1 dl socker
  • 1/2 – 1 msk potatismjöl
  • 100 g smör
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 1 1/2 dl havregryn