Skip to main content

Uppstekt kams

Jag gör alltid en stor stöpa med kams så att det blir över och jag kan steka upp dem. Det blir så härligt gott med lite stekyta på dem!

Gör så här

  1. Skär din kams i mindre bitar.
  2. Klipp eller skär fläsket i lika stora bitar.
  3. Hetta upp en stekpanna och smält en liten klick smör.
  4. Lägg ner kams och fläsk i stekpannan.
  5. Låt dem steka tills de är vacker stekyta på lansen runt om.
  6. Servera genast med lingonsylt och en klick bordsmargarin.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • Överbliven kams
  • Fläsk
  • Smör

Till servering:

  • Lingonsylt
  • Bordsmargarin