![](/wp-content/themes/yootheme/cache/c7/DSC_0191-c7935d8c.jpeg)
Smörslungade morötter med färska örter
Alla de där morötterna som inte hunnit växa till sig innan jag skördar. Dem gör jag denna lilla enkla rätten på!
Gör så här
- Skala och skölj alla morötter.
- Koka dem mjuka i saltat vatten, ca 7 minuter, häll av morötterna och tillsätt smör.
- Låt smöret smälta och vänd runt morötterna.
- Tillsätt finhackad vitlök, svartpeppar och flingsalt och vänd runt.
- Tillsätt sist den ört du valt, när jag använder dill utesluter jag vitlöken.
- Lägg upp på ett fat och servera som tillbehör.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- Babymorötter
- Smör
- 1 liten vitlök
- Svartpeppar
- Flingsalt
- Persilja, dill oregano eller timjan
With Love Viksjö Webbyrå