
Smörslungade morötter med färska örter
Alla de där morötterna som inte hunnit växa till sig innan jag skördar. Dem gör jag denna lilla enkla rätten på!
- Skala och skölj alla morötter.
- Koka dem mjuka i saltat vatten, ca 7 minuter, häll av morötterna och tillsätt smör.
- Låt smöret smälta och vänd runt morötterna.
- Tillsätt finhackad vitlök, svartpeppar och flingsalt och vänd runt.
- Tillsätt sist den ört du valt, när jag använder dill utesluter jag vitlöken.
- Lägg upp på ett fat och servera som tillbehör.
Du behöver
- Babymorötter
- Smör
- 1 liten vitlök
- Svartpeppar
- Flingsalt
- Persilja, dill oregano eller timjan
Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev
Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.