![](/wp-content/themes/yootheme/cache/14/darkmode-29-149d3bad.jpeg)
Punschkulor
Gör så här
- Tryck ett rejält hål med tummen in i mandelmassan.
- Fyll hålet med punsch.
- Knåda in spriten i mandelmassan och smaka av så att du får den sting på mandelmassan du vill ha.
- Forma små kulor av mandelmassan och ställ in i kylen.
- Bryt chokladen ner i en kopp och smält i vattenbad på spisen.
- Stick en liten gaffel i mandelmassekulan och doppa ner i chokladen.
- Ta av kulan med hjälp av en annan gaffel och placera den att på en tallrik och låt chokladen stelna.
- Servera på gottebord eller till kaffet.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 150 g mandelmassa
- 1 rejäl skvätt punsch
- 100 g mörk choklad
With Love Viksjö Webbyrå