Skip to main content

Punschkulor

Gör så här

  1. Tryck ett rejält hål med tummen in i mandelmassan.
  2. Fyll hålet med punsch.
  3. Knåda in spriten i mandelmassan och smaka av så att du får den sting på mandelmassan du vill ha.
  4. Forma små kulor av mandelmassan och ställ in i kylen.
  5. Bryt chokladen ner i en kopp och smält i vattenbad på spisen.
  6. Stick en liten gaffel i mandelmassekulan och doppa ner i chokladen.
  7. Ta av kulan med hjälp av en annan gaffel och placera den att på en tallrik och låt chokladen stelna.
  8. Servera på gottebord eller till kaffet.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • 150 g mandelmassa
  • 1 rejäl skvätt punsch
  • 100 g mörk choklad