Skip to main content

Konjakskuber

Enkelt och så gott!

Gör så här

  1. Tryck ett rejält hål med tummen in i mandelmassan.
  2. Fyll hålet med den sprit du valt att smaksätta med.
  3. Knåda in spriten i mandelmassan och smaka av så att du får den sting på mandelmassan du vill ha.
  4. Forma små kuber av mandelmassan och ställ in i kylen.
  5. Bryt chokladen ner i en kopp och smält i vattenbad på spisen.
  6. Stick en liten gaffel i mandelmassekuben och doppa ner i chokladen.
  7. Ställ kuben på en tallrik och låt chokladen stelna.
  8. Servera på gottebord eller till kaffet.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • 150 g mandelmassa
  • 1 rejäl skvätt konjak, punsch eller whisky
  • 100 g mörk choklad