Marias rabarberpaj
Gör så här
- Skölj och ansa rabarbern.
- Skiva den i 1 cm bitar.
- Lägg i pajform.
- Blanda socker och potatismjöl, strö över rabarbern.
- Blanda smör, mjöl och havregryn till en gryning blandning.
- Fördela över rabarbern.
- Grädda i mitten av ugnen 225 grader i 15 – 20 minuter.
- Servera med vaniljsås eller vaniljvisp.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 12 – 15 tunna stjälkar rabarber
- 1/2 -1 dl socker
- 1/2 – 1 msk potatismjöl
- 100 g smör
- 1 1/2 dl vetemjöl
- 1 1/2 dl havregryn
With Love Viksjö Webbyrå