Skip to main content

Lyxiga chokladbollar

  1. Blanda smör, socker, kakao och vaniljsocker i en bunke och vispa samman till en fluffig massa.
  2. Smält mjölkchokladen i vattenbad.
  3. Blanda ner kaffe, havregrynen och den smälta mjölkchokladen och vispa ihop.
  4. Rulla sedan bollar av smeten och ställ dem att stelna i kylen.
  5. Smält den mörka chokladen i en kopp i vattenbad.
  6. Doppa bollarna i chokladen och sprinkla över lite kokos. Jag sätter en liten gaffel i botten av chokladbollen och doppar den sedan i chokladen.

Du behöver

  • 8 dl havregryn fiber
  • 200 g rumsvarmt smör
  • 2 dl strösocker
  • 3 msk kakao
  • 4 tsk vaniljsocker
  • 5 msk kaffe
  • 100 g smält mjölkchoklad

Dekoration:

  • 250g mörk choklad
  • Kokos

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev

Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.