
Lyxiga chokladbollar
- Blanda smör, socker, kakao och vaniljsocker i en bunke och vispa samman till en fluffig massa.
- Smält mjölkchokladen i vattenbad.
- Blanda ner kaffe, havregrynen och den smälta mjölkchokladen och vispa ihop.
- Rulla sedan bollar av smeten och ställ dem att stelna i kylen.
- Smält den mörka chokladen i en kopp i vattenbad.
- Doppa bollarna i chokladen och sprinkla över lite kokos. Jag sätter en liten gaffel i botten av chokladbollen och doppar den sedan i chokladen.
Du behöver
- 8 dl havregryn fiber
- 200 g rumsvarmt smör
- 2 dl strösocker
- 3 msk kakao
- 4 tsk vaniljsocker
- 5 msk kaffe
- 100 g smält mjölkchoklad
Dekoration:
- 250g mörk choklad
- Kokos
Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev
Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.