Search
Generic filters
Dryck
Dryck
Fika
Fika
Fisk
Fisk
Frukost
Frukost
Fågel
Fågel
Kött
Kött
Matbröd
Bröd
Skaldjur
Skaldjur
Tillbehör
Tillbehör
Vego
Vego

Fläskfilé med basilika, soltorkad tomat och mozzarella

  • Du behöver
  • Fläskfilé
  • Mozzarella
  • 3-5 marinerade soltorkade tomater
  • Basilika
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 pkt bacon
  • Soya
  • Pepparmix

Till servering

  • Pasta eller bulgur
  • Grönsaker
  • Vitlöksyoghurt
  • Gör så här
  1. Ansa fläskfilén från hinnor och fett.
  2. Ta en vass stor kniv och skär upp den längsmed till en rektangulär form.
  3. Krydda med salt och svartpeppar.
  4. Nyp bitar av mozzarellan och fördela över köttet.
  5. Strimla de soltorkade tomaterna och fördela över mozzarellan.
  6. Lägg på basilikan.
  7. Rulla ihop köttet så tajt du kan.
  8. Ta skivor av bacon och linda runt fläskfilén.
  9. Ta lite soya i handen och stryk ut över baconet och krydda med pepparmix.
  10. Ställ in köttet i ugnen på 200 grader i 25-30 minuter, till dess att temperaturen på köttet är 70 grader.
  11. Servera med pasta eller bulgur, vitlöksyoghurt och säsongens grönsaker.
Markera de recept du är intresserad av så skickar vi ett mejl när det finns något nytt. Din epostadress används bara för denna tjänst och inget annat.