Senaste
Dryck
Fikabröd
Fisk
Frukost
Fågel
Jul
Kött
Matbröd
Midsommar
Påsk
Skaldjur
Tillbehör
Vegetariskt
Senaste
Dryck
Fikabröd
Fisk
Frukost
Fågel
Jul
Kött
Matbröd
Midsommar
Påsk
Skaldjur
Tillbehör
Vegetariskt
Search
Generic filters
Hidden label
Hidden label
Hidden label
Hidden label
Huvudingrediens
Fisk
Fågel
Kött
Skaldjur
Vegetariskt
Tillbehör
Bröd
Bulgur
Couscous
Nudlar
Pasta
Potatis
Ris
Rotgrönsaker
Sås
Buljong
Creme Fraiche
Fond
Grädde
Mjölk
Soja
Tomatpuré
Turkisk yoghurt
Fläskfilé med basilika, soltorkad tomat och mozzarella
Du behöver
Fläskfilé
Mozzarella
3-5 marinerade soltorkade tomater
Basilika
Salt
Svartpeppar
1 pkt bacon
Soya
Pepparmix
Till servering
Pasta eller bulgur
Grönsaker
Vitlöksyoghurt
Gör så här
Ansa fläskfilén från hinnor och fett.
Ta en vass stor kniv och skär upp den längsmed till en rektangulär form.
Krydda med salt och svartpeppar.
Nyp bitar av mozzarellan och fördela över köttet.
Strimla de soltorkade tomaterna och fördela över mozzarellan.
Lägg på basilikan.
Rulla ihop köttet så tajt du kan.
Ta skivor av bacon och linda runt fläskfilén.
Ta lite soya i handen och stryk ut över baconet och krydda med pepparmix.
Ställ in köttet i ugnen på 200 grader i 25-30 minuter, till dess att temperaturen på köttet är 70 grader.
Servera med pasta eller bulgur, vitlöksyoghurt och säsongens grönsaker.
Marinerade soltorkade tomater
Tillbehör, Vegetariskt
Vitlöksyoghurt
Tillbehör, Vegetariskt
Varm grynsallad med vårens primörer
Tillbehör, Vegetariskt
Varm rotfruktsallad
Tillbehör, Vegetariskt