Lyxiga chokladbollar
Gör så här
- Blanda smör, socker, kakao och vaniljsocker i en bunke och vispa samman till en fluffig massa.
- Smält mjölkchokladen i vattenbad.
- Blanda ner kaffe, havregrynen och den smälta mjölkchokladen och vispa ihop.
- Rulla sedan bollar av smeten och ställ dem att stelna i kylen.
- Smält den mörka chokladen i en kopp i vattenbad.
- Doppa bollarna i chokladen och sprinkla över lite kokos. Jag sätter en liten gaffel i botten av chokladbollen och doppar den sedan i chokladen.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 8 dl havregryn fiber
- 200 g rumsvarmt smör
- 2 dl strösocker
- 3 msk kakao
- 4 tsk vaniljsocker
- 5 msk kaffe
- 100 g smält mjölkchoklad
Dekoration
- 250g mörk choklad
- Kokos
With Love Viksjö Webbyrå