
Råraka med löjrom
Vill du festa till det ordentligt så njut rårakorna med ett glas god välkyld champagne.

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Gör så här
- Skala och grovriv potatisarna.
- Värm en stekpanna på hög värme med lite rapsolja i.
- När pannan är ordentligt varm tillsätt en generös klick med smör.
- Fyll ena handen med riven potatis och krama ur vätskan med båda händerna.
- Lägg ner potatisrivet i stekpannan och tryck ut det lätt.
- Krydda med salt och vitpeppar.
- Låt rårakan steka på medelvärme tills den är härligt gyllenbrun.
- Vänd den och stek även andra sidan ordentligt.
- Lägg upp rårakan på tallrick och servera omgående med hackad rödlök, gräddfil och löjrom.
Du behöver
- 1 stor potatis per råraka
- gräddfil
- finhackad rödlök
- löjrom
- salt
- peppar
- smör att steka i
Design av Viksjö Webbyrå