Search
Generic filters
Dryck
Dryck
Fika
Fika
Fisk
Fisk
Frukost
Frukost
Fågel
Fågel
Kött
Kött
Matbröd
Bröd
Skaldjur
Skaldjur
Tillbehör
Tillbehör
Vego
Vego

Pulled pork

Placera fläskkarébiten i en ugnsfast gryta med lock. Tillsätt vitlök, salt, peppar, spiskummin, ketchup, barbecuesås och några droppar vatten- så att inte köttet bränner fast. Massera in kryddorna i köttet, lägg den klyftade löken runt om, sätt på locket och ställ in i ugnen på nedersta falsen. Låt köttet stå i 125 grader i 5 timmer eller 90 grader i 12 timmar. Det ska gå att bara dra isär köttet i grytan med en gaffel när det är färdigt. Servera med libanesiskt pitabröd, picklad rödlök, coleslaw, sallad, avokado, marockansk bönsalsa och eventuellt en tomatsalsa/tacosås.

1 – 1 1/2 kg fläskkaré i bit
3 vitlöksklyftor, pressade
1 gul lök i klyftor
1 msk salt
En aning cayenne- eller chilipeppar
1/2 tsk spiskummin
Ketchup efter smak
Barbecuesås efter smak
Några droppar vatten

  • Du behöver
  • Gör så här
Markera de recept du är intresserad av så skickar vi ett mejl när det finns något nytt. Din epostadress används bara för denna tjänst och inget annat.