Skip to main content

Coleslaw

Gör så här

  1. Strimla kålen och grovriv morötterna, lägg allt i en vid skål.
  2. Tillsätt yoghurt, dijonsenap, honung, äppelcidervinäger, salt och pappar.
  3. Blanda runt väl.
  4. Låt coleslawen stå kallt en stund innan servering.
  5. Strö persilja över och servera.
  6. God till pulled pork, hamburgare och grytor.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • 1/2 vit- eller spetskålshuvud
  • 2 morötter
  • 1 1/2 dl grekisk yoghurt
  • 1/2 tsk dijonsenap
  • 1 tsk flytande honung
  • 1/2 – 1 tsk äppelcidervinäger
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Persilja