Skip to main content

Vitlöksfrästa oliver

Gör så här

  1. Häll oliverna i en liten sil och skölj av dem, låt stå för att droppa av.
  2. Ansa och skiva vitlöken tunt.
  3. Hetta upp en stekpanna och tillsätt generöst med god olivolja, den blir härlig att doppa bröd i eller ringla över pasta.
  4. Fräs oliver och vitlök i oljan i ca 3 minuter.
  5. Repa timjanen över oliverna och låt den fräsa med i ytterligare 1 minut.
  6. Häll upp oliverna med vitlöken och oljan på ett fat och låt svalna något innan servering.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • 1 burk svarta kalamata-oliver utan kärnor
  • 3 vitlöksklyftor
  • Färsk timjan
  • Svartpeppar