Sill med pepparrot och stenbitsrom
Gör så här
- Ta upp 5-minuterssillen ur lagen och skär den i bitar om du köpt filéer.
- Lägg sillbitarna i en skål.
- Tillsätt crème fraiche, yoghurt, majonäs, pepparrot, stenbitsrom och den hackade dillen.
- Salta och peppra vänd runt och blanda väl, smaka av och tillsätt eventuellt mer pepparrot.
- Placera sillen i tillslutande kärl.
- Ställ i kylen ett dygn innan servering så att smakerna i såsen får mogna.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 5-minuterssill i bitar
- 1 rejäl sked crème fraiche
- 1 rejäl sked turkisk yoghurt
- 1/2 sked majonäs
- 2 msk finriven färsk pepparrot/pepparrot på tub
- 2 msk stenbitsrom
- Hackad dill eller klippt krasse
- Vitpeppar
- Salt
With Love Viksjö Webbyrå