Hem
Senaste
Choklad
Dryck
Fågel
Fikabröd
Fisk
Frukost
Jul
Kött
Matbröd
Midsommar
Påsk
Pizza
Skaldjur
Tillbehör
Vegetariskt
Om Kitchen Wihlgaard
GDPR
Renskavskebab
Snabbt, enkelt och riktigt gott är det att äta renskav som kebab!
Gör så här
Börja med att strimla salladen och hacka alla grönsaker och lägg med i olika skålar.
Blanda till vitlöksyoghurten och ställ kallt.
Värm stekpannan och stek renskaven på hög värme tills den får en fin yta.
Krydda med salt och kebabkrydda.
Fördela sallad, renskav, såser och grönsaker i tunnbröd, tortilla eller pitabröd.
Du behöver
500g renskav
smör till stekning
1 tsk kebabkrydda
mjukt tunnbröd, pitabröd eller tortilla
sallad
gurka
paprika
majs
tomat
purjolök eller röd lök
vitlöksyoghurt
tacosås
Kålpudding på älgfärs
Recept
Design av
Viksjö Webbyrå