Skip to main content

Renskavskebab

Snabbt, enkelt och riktigt gott är det att äta renskav som kebab!

Gör så här

  1. Börja med att strimla salladen och hacka alla grönsaker och lägg med i olika skålar.
  2. Blanda till vitlöksyoghurten och ställ kallt.
  3. Värm stekpannan och stek renskaven på hög värme tills den får en fin yta.
  4. Krydda med salt och kebabkrydda.
  5. Fördela sallad, renskav, såser och grönsaker i tunnbröd, tortilla eller pitabröd.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • 500g renskav
  • smör till stekning
  • 1 tsk kebabkrydda
  • mjukt tunnbröd, pitabröd eller tortilla
  • sallad
  • gurka
  • paprika
  • majs
  • tomat
  • purjolök eller röd lök
  • vitlöksyoghurt
  • tacosås