Renskavskebab
Snabbt, enkelt och riktigt gott är det att äta renskav som kebab!
Gör så här
- Börja med att strimla salladen och hacka alla grönsaker och lägg med i olika skålar.
- Blanda till vitlöksyoghurten och ställ kallt.
- Värm stekpannan och stek renskaven på hög värme tills den får en fin yta.
- Krydda med salt och kebabkrydda.
- Fördela sallad, renskav, såser och grönsaker i tunnbröd, tortilla eller pitabröd.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 500g renskav
- smör till stekning
- 1 tsk kebabkrydda
- mjukt tunnbröd, pitabröd eller tortilla
- sallad
- gurka
- paprika
- majs
- tomat
- purjolök eller röd lök
- vitlöksyoghurt
- tacosås
With Love Viksjö Webbyrå