![](/wp-content/themes/yootheme/cache/e3/DSC_0253-e31d9a6f.jpeg)
Müslibröd
Gör så här
- Värm ugnen till 200 grader.
- Blanda alla torra ingredienser noga i en bunke.
- Tillsätt fil/yoghurt samt sirap och rör ihop, till en kladdig smet.
- Knöla ner ett bakplåtspapper i en limpform och klicka ner smeten i formen.
- Dra till ytan med en sked och slå formen mot köksbänken ett par gånger så eventuella luftfickor försvinner.
- Strö lite müsli på ytan.
- Grädda brödet i 200 grader i mitten av ugnen i 55 minuter.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 3 dl vetemjöl
- 3 dl müsli
- 2 dl grovt rågmjöl
- 4 tsk bakpulver
- 1 tsk salt
- 4 1/2 dl filmjölk eller yoghurt
With Love Viksjö Webbyrå