Skip to main content

Linssallad

Koka linserna i 10 minuter i rikligt med vatten, minst 6 dl vatten, och ¾ tsk salt. Låt linserna rinna av i ett durkslag medan du förbereder grönsaker och örter! Hacka paprikan och strimla löken, grovhacka persilja och oregano/timjan. Lägg grönsaker och örter i en skål, slå de avsvalnade linserna över, krydda och slå på olivolja. Vänd runt linssalladen. Klart att servera!

2 dl okokta röda linser
½ paprika
1 salladslök alt 10 cm purjolök
1 litet knippe persilja
2-3 msk hackad oregano el timjan
2-3 msk god olivolja
Salt
Peppar

Gör så här

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver