
Lax med soltorkad tomat, basilika och spenat
- Ta bort skinnet från laxsidan och skär i portionsbitar.
- Salta och peppra laxen och placera i ugnsfast form.
- Grovhacka spenat och basilika, lägg i en skål, grovhacka de soltorkade tomaterna och lägg även dem i skålen.
- Salta och peppra.
- Tillsätt crème fraîchen och blanda runt.
- Fördela röran ovanpå laxen.
- Tillaga i ugn i 200 grader 15 – 20 minuter.
- Servera med bandpasta eller ugnsbakade rotsaker.
Du behöver
- 4 portionsbitar laxsida
- 2 rejäla nävar färsk spenat
- 1/2 kruka basilika
- 5-7 soltorkade marinerade tomater
- Salt
- Vitpeppar
- 1 liten burk crème fraîche
Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev
Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.