Lax med soltorkad tomat, basilika och spenat
Gör så här
- Ta bort skinnet från laxsidan och skär i portionsbitar.
- Salta och peppra laxen och placera i ugnsfast form.
- Grovhacka spenat och basilika, lägg i en skål, grovhacka de soltorkade tomaterna och lägg även dem i skålen.
- Salta och peppra.
- Tillsätt crème fraîchen och blanda runt.
- Fördela röran ovanpå laxen.
- Tillaga i ugn i 200 grader 15 – 20 minuter.
- Servera med bandpasta eller ugnsbakade rotsaker.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 4 portionsbitar laxsida
- 2 rejäla nävar färsk spenat
- 1/2 kruka basilika
- 5-7 soltorkade marinerade tomater
- Salt
- Vitpeppar
- 1 liten burk crème fraîche
With Love Viksjö Webbyrå