Skip to main content

Köttfärs med cocos, curry och ingefära

  1. Hacka lök och vitlök.
  2. Bryn köttfärsen och tillsätt den hackade löken, tomatpuré och curry låt kryddorna fräsa med en stund.
  3. Tillsätt cocosmjölk, saften av riven ingefära och lagerbladet.
  4. Låt koka på svag värme i 15-20 minuter.
  5. Hacka paprikan i små bitar och tillsätt strax innan servering.
  6. Strö riven cocos över grytan och servera med ris, blandsallad och mango chutney.

Du behöver

  • 80 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 msk tomatpuré
  • 2-3 tsk curry
  • 1 burk coccosmjölk
  • 3-5 cm stor ingefära
  • 2 lagerblad
  • 1 tsk salt
  • 1 röd paprika
  • Riven cocos

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev

Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.