
Köttfärs med cocos, curry och ingefära
- Hacka lök och vitlök.
- Bryn köttfärsen och tillsätt den hackade löken, tomatpuré och curry låt kryddorna fräsa med en stund.
- Tillsätt cocosmjölk, saften av riven ingefära och lagerbladet.
- Låt koka på svag värme i 15-20 minuter.
- Hacka paprikan i små bitar och tillsätt strax innan servering.
- Strö riven cocos över grytan och servera med ris, blandsallad och mango chutney.
Du behöver
- 80 g köttfärs
- 1 gul lök
- 2 vitlöksklyftor
- 3 msk tomatpuré
- 2-3 tsk curry
- 1 burk coccosmjölk
- 3-5 cm stor ingefära
- 2 lagerblad
- 1 tsk salt
- 1 röd paprika
- Riven cocos
Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev
Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.