![](/wp-content/themes/yootheme/cache/39/20120916-1607081-39914d3e.jpeg)
Kantarelltoast med parmesan och vitlök
Gör så här
- Borsta och ansa svampen.
- Förväll den i het stekpanna, när vattnet ångat bort tillsätt en generös klick smör.
- Rosta brödet och gnid lätt med vitlöksklyftan över ytan.
- Skär brödskivorna i trekanter och lägg på fat, fördela den nystekta svampen över.
- Salta och peppra.
- Grovriv parmesanost över och servera.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
Kantareller, trattkantareller och/eller rödgul trumpetsvamp
Smör
Brödskivor
1 vitlöksklyfta
Salt
Peppar
Parmesanost
With Love Viksjö Webbyrå