Skip to main content

Grillade kycklingfärsspett med citron, oregano och vitlök

  1. Lägg kycklingfärsen i en skål.
  2. Riv över vitlöksklyftorna och pressa saften ur 1/2 citron.
  3. Krydda med hackad färsk oregano, salt och svartpeppar.
  4. Blanda färsen väl och tryck med handen fast den på spetten.
  5. Lägg spetten på ett fat och ringla olivolja över.
  6. Grilla varsamt och vänd runt spetten så att du får fin grillyta runt om.
  7. Servera med blandade grönsaker, pesto och grillad fetaost.

Du behöver

  • 800 g kycklingfärs
  • 1-2 rivna vitlöksklyftor
  • 1/2 citron saften
  • 1 rejäl näve färsk oregano
  • 1 tsk salt
  • Svartpeppar
  • Olivolja

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev

Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.