Skip to main content

Chokladbräck

Gör så här

  1. Blanda puffat ris och jordnötter i en skål.
  2. Skär dumlekolorna i 4 delar och vänd ner i skålen.
  3. Bryt chokladen i en djup tallrik och smält över kokande vatten.
  4. När chokladen smält, låt den svalna av något innan du vänder ner den i skålen.
  5. Häll chokladbräckssmeten i en form 20×30 cm med bakplåtspapper.
  6. Tryck ut till jämn tjocklek och låt svalna och stelna.
  7. Skär i lagom stora bitar.
  8. Förvara i kylskåp.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • 300g choklad 55%
  • 3 dl puffat ris
  • 2 dl salta rostade jordnötter
  • 1 dl dumlekola