Skip to main content

Bäver-Kalles hamburgare

Fritt efter Bäver-Kalles hamburgekiosk mitt i pisten i Idrefjäll i slutet av 90-talet!

Gör så här

  1. Lägg köttfärsen i en skål.
  2. Tillsätt resterande ingredienser och kåda samman.
  3. Forma till 4 alt 6 ”lite tjockare” än vanliga hamburgare och stek dem på medelvärme tills de är klara.
  4. Servera med hamburgebröd, blandsallad, tomatskiva, lök, senap, ketchup och hamburgerdressing.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • 4 – 6 Hamburgare:
  • Ca 400g köttfärs
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2-3 tsk dijonsenap
  • Chilipeppar
  • Vitpeppar
  • Salt