![](/wp-content/themes/yootheme/cache/59/DSC0440-59a91ed5.jpeg)
Bäver-Kalles hamburgare
Fritt efter Bäver-Kalles hamburgekiosk mitt i pisten i Idrefjäll i slutet av 90-talet!
Gör så här
- Lägg köttfärsen i en skål.
- Tillsätt resterande ingredienser och kåda samman.
- Forma till 4 alt 6 ”lite tjockare” än vanliga hamburgare och stek dem på medelvärme tills de är klara.
- Servera med hamburgebröd, blandsallad, tomatskiva, lök, senap, ketchup och hamburgerdressing.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 4 – 6 Hamburgare:
- Ca 400g köttfärs
- 2 vitlöksklyftor
- 2-3 tsk dijonsenap
- Chilipeppar
- Vitpeppar
- Salt
With Love Viksjö Webbyrå