Hem
Senaste
Choklad
Dryck
Fågel
Fikabröd
Fisk
Frukost
Jul
Kött
Matbröd
Midsommar
Påsk
Pizza
Skaldjur
Tillbehör
Vegetariskt
Om Kitchen Wihlgaard
GDPR
Asiatisk renskav
Gör så här
Fräs renskaven i rapsolja och sesamolja tills den får lite färg.
Vänd ner purjolök och vitlök och låt fräsa med i några minuter.
Blanda ner hoisinsås, riven ingefära, finhackad chili/sambal oelek och sockerärtor.
Låt fräsa med i en minut.
Späd med en skvätt vatten och smaka av med salt.
Servera den asiatiska renskaven med basmatiris och limeklyftor.
Strö över sesamfrön.
Du behöver
400 g renskav
1 msk rapsolja
2 tsk sesamolja
1 purjolök, tunt skivad
2 vitlöksklyftor, finhackade
1 dl hoisinsås
1 msk riven färsk ingefära
1 färsk röd chili el 1 sked sambal oelek
1 ask sockerärtor, tunt strimlade
salt
Till servering :
Basmatiris
Sesamfrön
1 lime, i klyftor
Tips
Köp ekologiskt kött från
Gårdssällskapet
!
Sojabönor med asiatiska smaker
Recept
Biff med bambuskott
Recept
Design av
Viksjö Webbyrå