![](/wp-content/themes/yootheme/cache/a3/DSC_0314-a3ee5c6e.jpeg)
Asiatisk renskav
Gör så här
- Fräs renskaven i rapsolja och sesamolja tills den får lite färg.
- Vänd ner purjolök och vitlök och låt fräsa med i några minuter.
- Blanda ner hoisinsås, riven ingefära, finhackad chili/sambal oelek och sockerärtor.
- Låt fräsa med i en minut.
- Späd med en skvätt vatten och smaka av med salt.
- Servera den asiatiska renskaven med basmatiris och limeklyftor.
- Strö över sesamfrön.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 400 g renskav
- 1 msk rapsolja
- 2 tsk sesamolja
- 1 purjolök, tunt skivad
- 2 vitlöksklyftor, finhackade
- 1 dl hoisinsås
- 1 msk riven färsk ingefära
- 1 färsk röd chili el 1 sked sambal oelek
- 1 ask sockerärtor, tunt strimlade
- salt
Till servering :
- Basmatiris
- Sesamfrön
- 1 lime, i klyftor
Tips
Köp ekologiskt kött från Gårdssällskapet!
With Love Viksjö Webbyrå