
Äggröra
Det är ju bara så gott med äggröra, som en lätt lunch eller för att dryga ut till en hel måltid om du har raggmunk och fläsk över.
- Knäck äggen i en skål
- Tillsätt vispgrädde och vispa ihop.
- Krydda med salt och nymald vitpeppar
- Värm en vid kastrull eller stekpanna på medelvärme.
- Tillsätt lite smör när pannan är varm.
- Häll ner äggblandningen i pannan och dra med en träslev, med jämna mellanrum, runt i äggblandningen i takt med att den stannar.
- Äggröran är klar när all den tunna äggblandningen stannat, låt den fortfarande vara krämig när du serverar.
Du behöver
- 6 ägg
- 2-3 msk vispgrädde
- 1/2 tsk salt
- nymalen vitpeppar
- smör
Tips!
Köp ekologiska ägg från Hemägg!
Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev
Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.