Skip to main content

Linssallad

  1. Koka linserna i 10 minuter i rikligt med vatten, minst 6 dl vatten, och ¾ tsk salt.
  2. Låt linserna rinna av i ett durkslag medan du förbereder grönsaker och örter!
  3. Hacka paprikan och strimla löken, grovhacka persilja och oregano/timjan.
  4. Lägg grönsaker och örter i en skål, slå de avsvalnade linserna över, krydda och slå på olivolja.
  5. Vänd runt linssalladen.
  6. Klart att servera!

Du behöver

  • 2 dl okokta röda linser
  • ½ paprika
  • 1 salladslök alt 10 cm purjolök
  • 1 litet knippe persilja
  • 2-3 msk hackad oregano el timjan
  • 2-3 msk god olivolja
  • Salt
  • Peppar

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev

Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.