Skip to main content

Äggröra

Det är ju bara så gott med äggröra, som en lätt lunch eller för att dryga ut till en hel måltid om du har raggmunk och fläsk över.

  1. Knäck äggen i en skål
  2. Tillsätt vispgrädde och vispa ihop.
  3. Krydda med salt och nymald vitpeppar
  4. Värm en vid kastrull eller stekpanna på medelvärme.
  5. Tillsätt lite smör när pannan är varm.
  6. Häll ner äggblandningen i pannan och dra med en träslev, med jämna mellanrum, runt i äggblandningen i takt med att den stannar.
  7. Äggröran är klar när all den tunna äggblandningen stannat, låt den fortfarande vara krämig när du serverar.

Du behöver

  • 6 ägg
  • 2-3 msk vispgrädde
  • 1/2 tsk salt
  • nymalen vitpeppar
  • smör

Tips!

Köp ekologiska ägg från Hemägg!

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev

Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.