Skip to main content

Zucchini och svartrot med fetaost

  1. Skölj och grovstrimla zucchinin.
  2. Skala svartrötterna under rinnande vatten, så hinner de inte bli missfärgade!
  3. Strimla svartrötterna något tunnare än zucchinibitarna.
  4. Lägg ner grönsaksstrimlorna i varm stekpanna, ringla över olivolja.
  5. Stek grönsakerna på ganska hög värme så att de får vacker färg.
  6. Salta och peppra!
  7. När grönsakerna är mjuka, lägg dem i en skål och låt svalna något.
  8. Bryt fetaosten över grönsakerna och ringla över olivolja.

Du behöver

  • ½ Zucchini
  • 2 svartrötter
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • ½ fetaostbit

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev

Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.