Zucchini med tomat och mosarella
Gör så här
- Skär zucchinin i centimeterstora rundlar eller halvmånar, salta på dem och låt stå och dra ur vatten en stund.
- Bryt mosarellan i bitar och lägg i en liten skål.
- Riv citroncest över mosarellan och krydda med salt och pepparmix.
- Ringla över god olivolja och blanda runt.
- Låt mosarellan stå i rumstemperatur medan du steker zucchinin.
- Halvera de små tomaterna och ställ åt sidan.
- Värm upp en stekpanna och ringla i lite olivolja.
- Stek skivorna av zucchini till dess att de har fin färg.
- Stek i omgångar och lägg på ett fat, varva med tomater och avsluta med den marinerade mosarellan.
- Servera med spagetti eller som sidorätt.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 1 medelstor zucchini
- 15 små tomater
- 1 mosarella
- 1/2 citron
- Olivolja
- Pepparmix
- Salt
With Love Viksjö Webbyrå