Skip to main content

Ugnsbakad fetaost

Gör så här

  1. Lägg fetaosten i en ugnsfast form.
  2. Skölj och halvera körsbärstomater, skala och hacka lök och vitlök.
  3. Lägg alla ingredienser på och runt om fetaosten.
  4. Ringla olivolja och vin över och krydda med svartpeppar och salt.
  5. Sätt in i ugnen 20 min på 200 grader.
  6. Koka pasta under tiden.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • 2 pkt fetaost
  • 15-20 körsbärstomater eller 1-2 stora tomater
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 liten lök
  • 10-15 oliver
  • basilika
  • oregano
  • olivolja
  • Vitt vin
  • Salt
  • Peppar