Svarta bönor och rostad majs
Gör så här
- Låt bönorna rinna av i ett durkslag.
- Skär av majskornen från kolvarna.
- Skala och hacka gul lök fint.
- Hetta upp en stekpanna med rikligt med olja och fräs först majsen och lägg sedan ner löken och stek tills allt har fått fin färg.
- Tillsätt bönorna och låt dem bli varma.
- Dra bort från värmen och tillsätt citronsaft och hackad persilja.
- Smaka av röran med salt och svartpeppar.
- Servera gärna ljummen, men den är även god kall.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 2 majskolvar
- 1 förp svarta bönor
- 1/2 gul lök
- 1 msk olja
- 1/2 citron pressad
- 1 liten knippa slätbladig persilja
- salt
- Svartpeppar
Tips
Köp ekologiska grönsaker från Ekolådan!
With Love Viksjö Webbyrå