Skip to main content

Smörstekt torsk med remouladsås och klyftpotatis

Denna enkla sås är underbart god till smörstekt fisk.

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Gör så här

  1. Hacka picklesgrönsakerna i små kuber, lägg dem i en skål.
  2. Tillsätt majonäs, creme fraiche och yoghurt.
  3. Krydda med curry, salt och vitpeppar, blanda väl.
  4. Tillsätt dillen och späd såsen med lite spad från picklesen.
  5. Låt såsen stå i kylen så att smakerna får mogna en stund innan servering.

Du behöver

  • 1 dl finhackad pickles av gurka, morot, blomkål och lök.
  • 1 msk majonäs
  • 1 stor sked creme fraich
  • 1 stor sked grekisk yoghurt
  • Lite spad från picklesen
  • Curry
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Dill