![](/wp-content/themes/yootheme/cache/8c/DSC_6728-8c13a135.jpeg)
Smörstekt torsk med remouladsås och klyftpotatis
Denna enkla sås är underbart god till smörstekt fisk.
Gör så här
- Hacka picklesgrönsakerna i små kuber, lägg dem i en skål.
- Tillsätt majonäs, creme fraiche och yoghurt.
- Krydda med curry, salt och vitpeppar, blanda väl.
- Tillsätt dillen och späd såsen med lite spad från picklesen.
- Låt såsen stå i kylen så att smakerna får mogna en stund innan servering.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 1 dl finhackad pickles av gurka, morot, blomkål och lök.
- 1 msk majonäs
- 1 stor sked creme fraich
- 1 stor sked grekisk yoghurt
- Lite spad från picklesen
- Curry
- Salt
- Vitpeppar
- Dill
With Love Viksjö Webbyrå