Hem
Senaste
Choklad
Dryck
Fågel
Fikabröd
Fisk
Frukost
Jul
Kött
Matbröd
Midsommar
Påsk
Pizza
Skaldjur
Tillbehör
Vegetariskt
Om Kitchen Wihlgaard
GDPR
Smörstekt torsk med remouladsås och klyftpotatis
Denna enkla sås är underbart god till smörstekt fisk.
Gör så här
Hacka picklesgrönsakerna i små kuber, lägg dem i en skål.
Tillsätt majonäs, creme fraiche och yoghurt.
Krydda med curry, salt och vitpeppar, blanda väl.
Tillsätt dillen och späd såsen med lite spad från picklesen.
Låt såsen stå i kylen så att smakerna får mogna en stund innan servering.
Du behöver
1 dl finhackad pickles av gurka, morot, blomkål och lök.
1 msk majonäs
1 stor sked creme fraich
1 stor sked grekisk yoghurt
Lite spad från picklesen
Curry
Salt
Vitpeppar
Dill
Design av
Viksjö Webbyrå