Skip to main content

Smörstekt torsk med remouladsås och klyftpotatis

Denna enkla sås är underbart god till smörstekt fisk.

  1. Hacka picklesgrönsakerna i små kuber, lägg dem i en skål.
  2. Tillsätt majonäs, creme fraiche och yoghurt.
  3. Krydda med curry, salt och vitpeppar, blanda väl.
  4. Tillsätt dillen och späd såsen med lite spad från picklesen.
  5. Låt såsen stå i kylen så att smakerna får mogna en stund innan servering.

Du behöver

  • 1 dl finhackad pickles av gurka, morot, blomkål och lök.
  • 1 msk majonäs
  • 1 stor sked creme fraich
  • 1 stor sked grekisk yoghurt
  • Lite spad från picklesen
  • Curry
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Dill

Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev

Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.