![](/wp-content/themes/yootheme/cache/2c/31290728_1699946650070772_1968882483877380096_o_1699946643404106-2cc292d3.jpeg)
Rostade kikärtor
Gör så här
- Skölj kikärtorna i durkslag, låt rinna av.
- Slå upp kikärtorna på en plåt, ringla över rapsolja och flytande honung.
- Krydda med den krydda du valt och ställ in plåten i ugnen på 150 grader i 60 minuter.
- Skaka plåten då och då under rostningen!
- Låt svalna och servera som tillbehör eller garnityr.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 1-2 burkar kikärtor
- Rapsolja
- Honung
- Grillkrydda, tacokrydda, curry eller paprikapulver
- Salt eller salladskrydda
With Love Viksjö Webbyrå