![](/wp-content/themes/yootheme/cache/d5/DSC_0142-d548870e.jpeg)
Rödbetor med balsamvinäger och parmesan
Gör så här
- Koka rödbetorna i saltat vatten till dess de är mjuka 30-40 minuter.
- Spola rödbetorna i kallt vatten och dra av skalet.
- Hyvla rödbetorna med osthyvel till tunna skivor.
- Lägg på ett stort fat.
- Salta och peppra.
- Ringla över balsamvinäger och olivolja.
- Lägg på ruccola eller strimlad spenat.
- Riv parmesan över och servera.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- Rödbetor
- Balsamvinäger
- God olivolja
- Spenat eller ruccola
- Salt
- Svartpeppar
With Love Viksjö Webbyrå