Räkpanna med chili och curry
Gör så här
- Skala räkorna och ställ kallt.
- Ansa och hacka charlottenlök och vitlök.
- Ansa och skiva champinjonerna, lägg dem i varm stekpanna och låt vattnet koka bort.
- Tillsätt smör/rapsolja samt löken och låt fräsa någon minut.
- Krydda med curry och chili.
- Skölj och dela tomaterna och tillsätt dem i pannan tillsammans med sköljda sockerärtor.
- Låt fräsa tills tomaterna såsar till sig.
- Vänd sist ner räkorna och spenaten, låt dem bli varma och smaka av med salt.
- Servera med pasta eller ris.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 1 påse räkor
- 1 charlottenlök
- 1-2 vitlöksklyftor
- 6-8 champinjoner/stjälkselleri
- Curry
- Chili
- Salt
- 10-15 cocktailtomater
- 1 förp sockerärtor
- 2 rejäla nävar spenat
With Love Viksjö Webbyrå