Skip to main content

Parmesangratinerad brysselkål

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Ansa brysselkålen och dela dem på mitten.
  3. Lägg i ett ugnsfast fat och ringla ordentligt med olivolja över.
  4. Salta och peppra och strö över kummin/timjan.
  5. Grovriv osten och fördela den över brysselkålen.
  6. Rosta i ugnen 20-25 minuter, tills brysselkålen fått fin färg.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • 500 g brysselkål
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk kummin eller timjan
  • salt
  • Svartpeppar
  • 1/2 dl grovriven parmesanost
  • 1/2 dl herrgårdsost grovt riven

With Love  Viksjö Webbyrå