fbpx

Parmarulle med fetaost och mango chutney

Parmarullen passar både att servera som förrätt eller som tillbehör till en matigare sallad på rostade rotfrukter och matvete.

Gör så här

  1. Börja med att göra fyllningen och låt den mogna en stund i kylen.
  2. Smula fetaosten i en skål.
  3. Tillsätt en rejäl klick créme fraiche och blanda väl. Fetaostkrämen måste vara ganska fast för att parmarullen ska vara lättare att rulla ihop!
  4. Lägg skivor av parmaskinka omlott i en rektangel på en skärbräda.
  5. Bred ut fetaostkrämen med en smörkniv över parmaskinkan.
  6. Klicka ut två strängar av mango chutney på fetaostkrämen.
  7. Rulla ihop till en rulle från långsidan.
  8. Skär rullen i portionsbitar och servera på salladsbädd med crema di balsamico, rostade frön och en bit bröd.

Du behöver

  • Parmaskinka
  • 1 förp fetaost
  • créme fraiche
  • mango chutney
  • crema di balsamico
  • rostade frön
  • ruccola eller bladsallad