Search
Generic filters
Dryck
Dryck
Fika
Fika
Fisk
Fisk
Frukost
Frukost
Fågel
Fågel
Kött
Kött
Matbröd
Bröd
Skaldjur
Skaldjur
Tillbehör
Tillbehör
Vego
Vego

Parmarulle med fetaost och mango chutney

Parmarullen passar både att servera som förrätt eller som tillbehör till en matigare sallad på rostade rotfrukter och matvete.

  • Du behöver
  • Parmaskinka
  • 1 förp fetaost
  • créme fraiche
  • mango chutney
  • crema di balsamico
  • rostade frön
  • ruccola eller bladsallad
  • Gör så här
  1. Börja med att göra fyllningen och låt den mogna en stund i kylen.
  2. Smula fetaosten i en skål.
  3. Tillsätt en rejäl klick créme fraiche och blanda väl. Fetaostkrämen måste vara ganska fast för att parmarullen ska vara lättare att rulla ihop!
  4. Lägg skivor av parmaskinka omlott i en rektangel på en skärbräda.
  5. Bred ut fetaostkrämen med en smörkniv över parmaskinkan.
  6. Klicka ut två strängar av mango chutney på fetaostkrämen.
  7. Rulla ihop till en rulle från långsidan.
  8. Skär rullen i portionsbitar och servera på salladsbädd med crema di balsamico, rostade frön och en bit bröd.
Markera de recept du är intresserad av så skickar vi ett mejl när det finns något nytt. Din epostadress används bara för denna tjänst och inget annat.