Skip to main content

Pankopanerade kycklingbiffar med fetaost

Gör så här

  1. Låt ströbrödet svälla några minuter med ägg och grädde i en skål.
  2. Tillsätt kycklingfärs, pressad vitlök, fetaost, chili och salt.
  3. Rör snabbt ihop till en smidig förs.
  4. Forma biffar och vänd dem i pankoströ.
  5. Stek i generöst med smör eller olja och servera.

Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:

Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard

Du behöver

  • 1 förp Kycklingfärs
  • 1 ägg
  • 1/2 dl ströbröd
  • en skvätt grädde
  • pressad vitlök
  • 1 förp smulad fetaost
  • finhackad chili eller 1 tsk sambal oelek
  • 1/2 salt
  • Pankoströbröd

Till servering

  • Ris eller bulgur
  • Yoghurtsås
  • Blandsallad

Tips

Köp ekologiskt kött från Gårdssällskapet!