![](/wp-content/themes/yootheme/cache/fd/DSC_0281-fd93e3ef.jpeg)
Pankopanerade kycklingbiffar med fetaost
Gör så här
- Låt ströbrödet svälla några minuter med ägg och grädde i en skål.
- Tillsätt kycklingfärs, pressad vitlök, fetaost, chili och salt.
- Rör snabbt ihop till en smidig förs.
- Forma biffar och vänd dem i pankoströ.
- Stek i generöst med smör eller olja och servera.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 1 förp Kycklingfärs
- 1 ägg
- 1/2 dl ströbröd
- en skvätt grädde
- pressad vitlök
- 1 förp smulad fetaost
- finhackad chili eller 1 tsk sambal oelek
- 1/2 salt
- Pankoströbröd
Till servering
- Ris eller bulgur
- Yoghurtsås
- Blandsallad
Tips
Köp ekologiskt kött från Gårdssällskapet!
With Love Viksjö Webbyrå