
Oxfilépasta
- Ansa och hacka vitlök, lök och chili.
- Ansa och skär champinjonerna grovt.
- Strimla oxfilén.
- Medan pastan kokar, bryn oxfilén på hög värme.
- Krydda med salt och svartpeppar.
- Tillsätt lökhacket och champinjonerna och låt fräsa med en kort stund.
- Slå på grädde och oxfond och låt koka ihop.
- Om det behövs red såsen med vetemjöl eller maisenaredning.
- Smaka av såsen med salt och peppar.
- Servera med färsk timjan blandsallad och parmesan.
Du behöver
- 2-3 tjocka skivor oxfilé
- 1-2 charlottenlökar
- 1-2 vitlöksklyftor
- 1 röd chili
- 4-6 champinjoner
- Grädde
- Oxfond
- Svartpeppar
- Salt
- Timjan
Få mer av det goda i vårt nyhetsbrev
Om du hellre vill är du välkommen att följa Kitchen Wihlgaard på Instagram.