![](/wp-content/themes/yootheme/cache/aa/DSC_0331-aa4fd11b.jpeg)
Morotsbiffar med halloumi
Gör så här
- Riv morötter och halloumi grovt.
- Mixa brödskivorna tillsammans med chili och vitlök till smulor.
- Smaka av chilin först så du kan avgöra om hela ska med.
- Rör ihop river med brödsmulorna.
- Hacka persilja, tillsätt salt och vetemjöl och blanda ordentligt.
- Knäck i äggen och vänd snabbt ihop till en smidig smet.
- Forma smeten med händerna till 7-8 rätt platta biffar och stek i smör och rapsolja på medelvärme tills de fått fin färg.
- Servera med klyftpotatis, bönsallad och någon kall sås.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/87/C150C9F6-8D1A-42A7-8CB9-A4C1C2F5286B-87a1d143.jpeg)
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 3 rejäla morötter
- 1 halloumi eller grillost
- 2 skivor vitt bröd utan kanter
- 1 vitlöksklyfta
- 1/2-1 medelstark chilifrukt
- 1/2 tsk salt
- 1 liten knippa persilja
- 2 ägg
- 1/2 dl vetemjöl med fullkorn
Tips
Köp ekologiska grönsaker från Ekolådan!
With Love Viksjö Webbyrå