Marinerade kronärtskockshjärtan
Gör så här
- Häll av spadet från kronärtskockshjärtana, dela dem i två och lägg i en skål.
- Pressa över vitlöksklyftan och krydda med salt och pepparmix.
- Hacka de färska örterna grovt och vänd ner dem.
- Ringla över generöst med olivolja och vänd runt.
- Låt gärna stå svalt och marinera en stund innan du serverar.
Tycker du om våra recept och vill få mer av det goda så bjuder vi gärna på familjens nyhetsbrev:
Hoppas det smakar!
Hälsningar Familjen Wihlgaard
Du behöver
- 1 burk kronärtskockshjärtan
- 1 vitlöksklyfta
- Olivolja
- Salt
- Pepparmix
- Färska örter, jag hade färsk citrontimjan, oregano och bladpersilja
Lyxmarinerade kronärtskockshjärtan:
- 1 burk kronärtskockshjärtan
- ½ pressad citron
- 1 dl olivolja
- Vitpeppar ur kvarn
- 3 finhackade sardellfiléer
- 1 vitlöksklyfta
- 1 msk kapris
- 1 dl finhackad bladpersilja
With Love Viksjö Webbyrå